Koleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelik

Jualan iPhone 4S di Amerika telah berjaya mencipta rekod apabila jualan sejuta unit berjaya dicapai dalam 24 jam berbanding 400,000 unit model yang sebelumnya. Hal ini menguatkan lagi hujah penulis sebelum ini di FB: TMK bahawa sasaran Apple untuk model 4S ialah mengukuhkan peratusan pasaran jualan telefon pintar di dunia.

Walaupun ramai yang mengkritik tindakan Apple yang tidak melancarkan iPhone 5, namun beberapa fungsi menarik masih boleh dicuba oleh pengguna iPhone seperti iCard, iMessage, iCloud dan Newsstand. Malangnya, satu daripada fungsi baharu yang diperkenalkan kepada umum, iaitu Siri hanya boleh dicuba pada model iPhone 4S sahaja. Siri merupakan teknologi baharu daripada Apple yang membolehkan pemilik berbual dengan iPhone 4S.

Mari kita lihat, beberapa soalan-jawapan antara pemilik dan iPhone 4S yang menarik, kelakar dan sinis di bawah. Semoga saudara terhibur.
 
Koleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelik
Koleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelik
Koleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelikKoleksi soal-jawab dengan Siri yang pelik-pelik

Sumber: This Is My Next
Previous
Next Post »

1 Komentar:

Write Komentar
acapz
AUTHOR
Sabtu, Oktober 15, 2011 9:50:00 PTG delete

haha. terbaik. mcm cleverbot. tp ui lagi lawa.

Reply
avatar